Scener fra en eftermiddagstur

Spejling i søen (Hastrupsøen)

Naturen er smuk og hver årstid har sin egen charme. Efterårets smukke grønne, gule, røde og brunlige nuancer er ved at være ret så synlige og så alligevel ser man så lige en ny-udsprunget mælkebøtte, et kastanjetræ eller en hybenrose, der er gået amok med friske blomster. Mine vintergækker står med lange, slanke flotte blade, men blomstrer dog ikke.

Mælkebøtte mellem nedfaldne blade

“Naturen er af lave”, siger nogen, men mon ikke det ender med, at den finder ud af det og finder sin balance igen.  Jeg tillader mig i hvert fald at nyde hver eneste dag med næsten-sommer temperaturer og muligheden for at sidde i haven i solen og drikke min eftermiddagskaffe.

 

 

Smukke efterårsfarver:

Røde bær på en busk

 

 

 

 

Endnu en busk, der skifter til efterårsgul

 

Rønnebærtræet lige foran mit hus.

 

Den nedgående sol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billederne er fra min eftermiddagstur i dag 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *