Velkommen til Fru Toft’s Univers

Jeg har siddet og skrevet lidt om mig selv og mine intentioner med denne blog. Det kan læses under punktet: “Om Fru Toft” – se ovenfor.

At det lige blev i dag bloggen blev til, er ren og skær overspringshandling. Jeg læser HF enkeltfag, som det fremgår af “Om Fru Toft” og normalt er jeg meget disciplineret mht. til læsning og opgaveløsning, idet jeg har valgt FLEX-undervisning, så jeg arbejder næsten 100% på egen hånd, hvilket altså kræver at man ikke udsætter ting. I dag er bare ikke min dag, hvad opgaveløsning angår. Jeg burde se at få hul på min Religionsopgave, men lige nu trækker det her en anelse mere end “De oprindelige religioner”.

Nå, men jeg har nu meget længe gået og puslet med tanken om at begynde at blogge igen – mest for min egen skyld, så jeg kan huske, hvad der sker i mit liv 😉 – men også fordi jeg er kørt lidt træt i Facebook og alle de “absolut-nonsens” indlæg, der ligger mellem de få spændende og relevante indlæg på det medie. Jeg ER på Facebook og jeg flasher også et indlæg i ny og næ, men det skulle ikke undre mig, hvis jeg kommer til at lægge en del af historierne her på bloggen for fremtiden i stedet for – og så kan de, der gider, jo kigge ind her med mellemrum.

MorgenstemningFra vores morgentur i dag. Vi har en “tur rundt om søen”, som vi går næsten hver morgen og i dag var vejret så dejligt, at vi satte os 10 minutter i solen ved søen og bare nød det 🙂

4 kommentarer til “Velkommen til Fru Toft’s Univers”

  1. Hej Svigermonster
    Det lyder sku godt med en blog Liiige lidt som i gamle dage(altså 10-12 år siden) Jeg vil helt sikkert følge med….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *