Venter på far ❤

Mine to ældste børnebørn i lufthavnen, hvor vi venter på far 😊

Venter på faaar 🎶🎶🎶 – kan nogen huske den sang, mon?

Datteren og jeg har passet dem (dvs. den ældste har nu ikke været her fysisk, da hun har travlt med veninder osv., men vi har været i telefonkontakt dagligt 😊 )

Den yngste har været hos mig og sammen med datteren og datterbarnet har vi haft en dejlig forlænget weekend med Kulturnat i Zoo, masser af hygge og tøseting og en skøn dag i Knuthenborg ❤

Ulv – de blev lige fodret med hovedet af en yakokse.
Næsehorn – den er dælme stor og sikke et par horn 😱
Øøøøh – abe…. bussen 😍 – klar til fodring 😊

 

Zebra – et smukt eksemplar. Jeg er vild med striberne.
Bison – det tog ca. 10 min. for flokken at passere over vejen lige foran vores bil.
Pony – yndlings 😊, det blev klappet og klappet og klappet og….

Sensommerhavesysler

Dagen i dag har stået på lidt udendørs sysler i form af lugning af forhaven, plante en lyng ud, som stod i en potte og så lidt træt ud og så har haven også lige fået en rundhåndet lugning og udplantning af lidt frø fra Kejserkroner (snuppet hos datteren og jeg aner ikke om man overhovedet kan så Kejserkroner eller om det er løgplanter). Vi får se til foråret 😎

Jeg havde en del skud stående fra mine indendørs potteplanter og de er sørme også blevet plantet i separate urtepotter og fordelt rundt om i vindueskarme osv.

Et par spirende avocadosten er blevet puttet i større potter og jeg har fået lagt nogle spirende ingefær i potter.

Paradistræ og Madagascar Jewel
Paradistræ og Madagascar Jewel samt Ingefær i det lille stribede glas.
Hvis du ikke ved, hvad en Madagascar Jewel er, så ser den sådan ud, når den bliver stor. Jeg har masser af aflæggere, som jeg gerne vil sende videre ud i verden, hvis du synes, at den ser sjov ud.
Avocado, der spirer (den har en kæmperod, der snor sig rundt i bunden af urtepotten) – her overvåget af Hr. Mus.
Lidt større Madagascar Jewel og en spirende avocadosten mere. Denne ligger kun halvt i jorden (tester, hvad der fungerer bedst).
Og så blev der lige tid til en HavreLatte i solen i haven. Temperaturen var oppe på 32 grader i solen og 20 grader på skyggesiden af huset.

Scener fra en eftermiddagstur

Spejling i søen (Hastrupsøen)

Naturen er smuk og hver årstid har sin egen charme. Efterårets smukke grønne, gule, røde og brunlige nuancer er ved at være ret så synlige og så alligevel ser man så lige en ny-udsprunget mælkebøtte, et kastanjetræ eller en hybenrose, der er gået amok med friske blomster. Mine vintergækker står med lange, slanke flotte blade, men blomstrer dog ikke.

Mælkebøtte mellem nedfaldne blade

“Naturen er af lave”, siger nogen, men mon ikke det ender med, at den finder ud af det og finder sin balance igen.  Jeg tillader mig i hvert fald at nyde hver eneste dag med næsten-sommer temperaturer og muligheden for at sidde i haven i solen og drikke min eftermiddagskaffe.

 

 

Smukke efterårsfarver:

Røde bær på en busk

 

 

 

 

Endnu en busk, der skifter til efterårsgul

 

Rønnebærtræet lige foran mit hus.

 

Den nedgående sol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billederne er fra min eftermiddagstur i dag 😍

I’m back :-)

Det blev da lige til noget af en pause, men sådan er det, når ‘livet kommer i vejen’ og man bare har lyst til at tage en ordentlig “skraber” 😴😴😴

Nu er jeg klar til at se fremad (og måske en anelse tilbage) og fortsætte med at blogge om stort og småt, nyt og gammelt, dybde og overflade og til at summe lidt over små og store ting i dagligdagen.

Følg med, hvis du har lyst og lad være, hvis du ikke har 😍