Friske blomster…

… det er der altid i vores lejlighed. Det er en af de ting, vi bare ikke KAN undvære. Så nu står der friske blomster både i stuen og her på mit skrivebord.20150921_104935En servicemeddelelse: Hvis du har tør og revnet hud på din hæle (eller på hænderne), så er den Firewalker, som også er en uundværlige ting på mit skrivebord (og i min taske), alletiders – og så trænger den ind i huden, så man kan arbejde videre med sin PC (eller sit strikketøj) 20 sekunder efter man har smurt hænderne. Og man behøver ikke, at tage bomuldssokker på, når man har smurt sine fødder ind inden sengetid. Kan købes af mig for kr. 150,- kr. incl. porto og den er meget drøj i brug 🙂

Sund aftensmad :-)

Vi juicer og smoothie’r en hel del her i huset. Vi starter altid dagen med et ingefær/citron/æble shot og en stor smoothie lavet på hjemmepressede grønsager og frugt. 20150914_184028Mange dage bliver det også til smoothie om aftenen, men så er vi altid ovre i meget Greenie-like drikke med en stor andel grøntsager. I aften blev det til en variation over Den Fedeste Juicekurs “Den Grønne Vitaminbombe”. Vi er ude i æble, pære, fersken, gulerødder, asparges, broccoli, bladselleri, ingefær, ananas samt frossen spinat og jordbær og “lidt god og sund olie”.

MUMS – siger jeg bare, der blev godt ½ liter til hver, så det fyldte det værste hul ud. Nu står den på aften-te med hjemmebagt æblekage bagt på mandelmel – et eksperiment fra forleden, som faldt rimeligt godt ud – der skal bare nogle få justeringer til før jeg har en opskrift.

Fagre ny verden :-)

Tænk – i dag kan man være til seminar uden at være der – og det er næsten som at være der selv 🙂

Hvad gør man, når man rigtig gerne vil være med til et møde i København, men ikke har muligheden og må blive hjemme i Køge?
20150908_142211Man er så heldig, at seminaret bliver broadcasted via Periscope (en app til samme formål) og så sidder man hjemme ved sit skrivebord, lægger Religions-opgaverne til en side for et par timer og hægter sig på Periscope på sin Samsung Tablet – VUPTI, så går man ikke glip af spændende information om den nyeste og banebrydende udvikling på Anti-Aging markedet, ageLOC Me.

Er det vildt? Tjaaa, det er i hvert fald praktisk 🙂