I’m back :-)

Det blev da lige til noget af en pause, men sådan er det, når ‘livet kommer i vejen’ og man bare har lyst til at tage en ordentlig “skraber” 😴😴😴

Nu er jeg klar til at se fremad (og måske en anelse tilbage) og fortsætte med at blogge om stort og småt, nyt og gammelt, dybde og overflade og til at summe lidt over små og store ting i dagligdagen.

Følg med, hvis du har lyst og lad være, hvis du ikke har 😍

Verden set fra en sengekant

Det sker ikke så tit, men i morges lå gemalen og jeg og vendte verdenssituationen inden vi fik lettet rumpetten og kom ud af fjerene.

20150917_074515Jeg lå og kiggede på himlen udenfor og først så den sådan ud.

 

 

Jo jo, noget af det han sagde, var skam interessant 😉 – men jeg fik listet kameraet frem mellem to sætninger og taget et billede 🙂

 

 

 

20150917_080405

 

Ca. 15 minutter senere var skyerne trukket nordøst-over og en skøn blå himmel afslørede sig.

 

20150917_082147

 

 

Og yderligere 10 minutter senere kom skyerne farende fra sydvest igen – og selvom solen her skinner en lille smule, så svandt håbet om en solskinsdag en smule.

 

 

 

Nu er skyerne tilbage og vi er også tilbage på vores respektive “pinde” og knokler med dagens opgaver. Her 3 minutter senere, hvor jeg sidder og skriver på dette indlæg, skinner solen 🙂 – Det er det, der er så skønt ved det danske vejr 🙂

20150917_120307

I’m siiiiinging in the rain….

20150911_193102Det blev kun lige til en lille luftetur “Rundt om søen” her til aften. Det regnede, men heldigvis tog det hurtigt af, så vi blev ikke så forfærdeligt våde, gemalen og jeg. Der var det smukkeste lysskær på himlen og det spejlede sig i søen.

Nu er det tid til en kop aften-te….

Velkommen til Fru Toft’s Univers

Jeg har siddet og skrevet lidt om mig selv og mine intentioner med denne blog. Det kan læses under punktet: “Om Fru Toft” – se ovenfor.

At det lige blev i dag bloggen blev til, er ren og skær overspringshandling. Jeg læser HF enkeltfag, som det fremgår af “Om Fru Toft” og normalt er jeg meget disciplineret mht. til læsning og opgaveløsning, idet jeg har valgt FLEX-undervisning, så jeg arbejder næsten 100% på egen hånd, hvilket altså kræver at man ikke udsætter ting. I dag er bare ikke min dag, hvad opgaveløsning angår. Jeg burde se at få hul på min Religionsopgave, men lige nu trækker det her en anelse mere end “De oprindelige religioner”.

Nå, men jeg har nu meget længe gået og puslet med tanken om at begynde at blogge igen – mest for min egen skyld, så jeg kan huske, hvad der sker i mit liv 😉 – men også fordi jeg er kørt lidt træt i Facebook og alle de “absolut-nonsens” indlæg, der ligger mellem de få spændende og relevante indlæg på det medie. Jeg ER på Facebook og jeg flasher også et indlæg i ny og næ, men det skulle ikke undre mig, hvis jeg kommer til at lægge en del af historierne her på bloggen for fremtiden i stedet for – og så kan de, der gider, jo kigge ind her med mellemrum.

MorgenstemningFra vores morgentur i dag. Vi har en “tur rundt om søen”, som vi går næsten hver morgen og i dag var vejret så dejligt, at vi satte os 10 minutter i solen ved søen og bare nød det 🙂